Home   |  Diensten   |   Contact
Entertainment & Media
a
d
a
n
contact@daanentertainment
d
a
a
n
Entertainment & Media
Met meer dan 25 jaar ervaring op zak in de muziek branche in zowel binnen als buitenland en een voor liefde voor bijna alle genres van muziek.
Ben al die ervaring en kennis heb ik in loop der jaren diverse onderzoeken gedaan wat voor invloed muziek heeft op het gedrag van de mens. En wat eigenlijk al vanzelfsprekend was bleek hieruit dat muziek een hele grote invloed heeft op het gedrag van de mens, of het nu ging om kopend, dinerend of uitgaand publiek was voor elke sfeer was er een muziekstijl waardoor er meer besteed werd, eerder gekocht werd of gezelliger was in de uitgaansgelegenheid. En zelfs de productieviteit van de werkvloer kan door muziek beinvloed worden.
Kortom of het nu gaat om verkoopstimulerde muziek, sfeerverhogende of bepalende muziek bij Daan Entertainment & Media kunt u terecht voor een passend muziekadvies voor Uw winkel, horecazaak, kantoor, feest of evenement.

Een voorbeeld.
In samenspraak met een restaurant waren wij een 2 tal proefen begonnen 1 op de drukste dag en 1 op de rustigste dag en dit voor een periode van 3 maanden. Op de drukste dag werd er doormiddel van achtergrond muziek een aantal resultaten zichtbaar met bepaalde muziek daalde de omzet met ruim 10% terwijl bij andere muziek steeg de omzet met ruim 10% dan normaal. Op de rustige dag werd er gekozen voor een live dj, wie dan in kan spelen op het publiek wat er binnen is en dus ook de hoeveelheid van het publiek. Na 3 maanden werd er op deze dag een omzetsteiging zichtbaar van ruim 30%. Na deze test werd er 3 maanden lang geen dj ingezet om te kijken of dit weer een negatief effect had op de omzet en inderdaad na wederom 3 maanden was de daarvoor opgebouwde steiging met bijna 20% gezakt. Dus sindsdien staat op deze locatie elke dinsdag en woensdag avond een live dj te draaien, waardoor deze dagen bijna dezelfde omzet hebben als de dagen in het weekend.

Uiteraard zijn er nog veel meer voorbeelden te noemen. Voor meer informatie of bij interesse neem dan contact met ons op
via info@daanentertainment.nl